+49-345-131840 info@gollmann.com Privacy Policy

Kolofon

Gollmann Kommissioniersysteme GmbH
Edmund-von-Lippmann-Str. 13-15
06112 Halle (Saale)
Nemčija

Centrala: +49 (0)345  131 84 0
Telefaks: +49 (0)345  131 84 199
www.gollmann.com
info@gollmann.com

Direktor: dipl. inž. Daniel Gollmann, MBA
Registrsko sodišče Stendal, ident. št. HRB 215574
Davčna številka: 110/108/04541
ID za DDV: DE246 639 526

Splošni pogoji ter pogoji dobave in izvajanja storitev
Link

Povezave na drugi strani
Ponudnik teh spletnih strani je na teh straneh navedel povezave na druge strani v internetu. Za vse povezave velja: ponudnik izrecno poudarja, da nima nikakršnega vpliva na oblikovanje in vsebino povezanih strani. Ponudnik zanika vsakršno povezavo z vsebino vseh povezanih strani in si ne lasti njihove vsebine. Ta izjava velja za vse povezave, ki so navedene na tem portalu, in za vso vsebino strani, do katerih vodijo pasice ali druge spletne oblike.

Varstvo podatkov v storitvi Google Analytics
To spletno mesto uporablja Google Analytics, ki je spletna analitična storitev družbe Google Inc. (v nadaljevanju: Google). Google Analytics uporablja piškotke ali besedilne datoteke, ki se shranijo v računalnik in omogočajo analizo uporabo spletnega mesta. Podatke, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi tega spletnega mesta (tudi vaš naslov IP), Google pošlje v strežnik v Združenih državah Amerike in jih tam shrani. Google s temi podatki analizira vašo uporabo spletnega mesta, ustvari poročila o dejavnostih spletnega mesta za ponudnika spletnega mesta ter izvaja druge storitve, ki so povezane z uporabo spletnega mesta in interneta. Google po potrebi te podatke pošlje tretjim osebam, če je to zakonsko predpisano ali tretje osebe te podatke obdelujejo v imenu Googla. Google nikoli ne poveže vašega naslova IP z drugimi podati v Googlu. Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo brskalnika, vendar se lahko zgodi, da v takem primeru ne boste mogli uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta v celoti. Če uporabljate to spletno mesto, se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih Google dobi o vas na predhodno opisani način in s predhodno navedenim namenom.

Po 1. odstavku 13. člena nemškega zakona, ki ureja uporabo interneta (Telemediendienstgesetz), in nemški zvezni zakon o varstvu podatkov (Bundesdatenschutzgesetz )