+49-345-131840 info@gollmann.com Privacy Policy

Opcije

Modul uskladiščenja lahko namestite kjer koli ob strani avtomata. To omogoča tudi nišne rešitve na mestih, kjer so potrebne kompaktne prostorske rešitve.

S popolnoma samodejnim uskladiščenjem se avtomat napolni v nekaj sekundah. Nadevajte blago, zaženite avtomat in vaše delo je končano. Avtomat samodejno uskladišči blago in celo prepozna rok uporabe, če je vključen v kodo s podatkovno matriko. Seveda vsi modeli GO.compact omogočajo nadgradnjo popolne avtomatike.

S transportno tehniko potuje zahtevano blago varno do želenega izdajnega mesta. Skupaj z vami poiščemo optimalne transportne poti. Transportne trakove lahko tudi zapremo z vseh strani in polakiramo v želeni barvi. Tako poskrbite za lepši videz in nižjo hrupnost med transportiranjem blaga.

Izdajna mesta so deli avtomata, ki so vidni vašim strankam. Lahko so iz prosojne umetne snovi ali lakirane kovine. Izbirate lahko tudi med samodejnim dvojnim ali trojnim izdajnim mestom ali izdajnim mestom na avtomatu.

Če želite najboljšo zmogljivost, je GO.compact lahko opremljen z dodatnim prijemalom. To poveča zmogljivost pri uskladiščenju in izskladiščenju. Če je ohišje ustrezno veliko, je prijemalo mogoče še nadgraditi.

V sistemu GO.compact lahko varno skladiščite tudi hlajeno blago. Nameščeni temperaturni modul zagotavlja neprekinjeno hladilno verigo.

Nadgradljivo

GO.compact je že v osnovni izvedbi med najboljšimi avtomati za vašo lekarno. Z bogato dodatno opremo ga lahko še izboljšate.

Spremenljivo

Dodatno opremo lahko namestimo že v tovarni ali pa se odločite za poznejšo nadgradnjo, ko je sistem že v uporabi. Prilagodimo se vašim zahtevam. Na podlagi tega je začetni vložek lahko nizek.

Rentabilno

GO.compact je orodje za racionalizacijo, zato smo pri vsakem kosu dodatne opreme pazili, da ne gre za nepotreben dodatek, temveč ima pravo dodano vrednost. Na ta način se GO.compact še hitreje povrne.