+49-345-131840 info@gollmann.com Privacy Policy

Prostorno skladišče s premičnimi regali

Skladišče s premičnim regali ponuja v primerjavi z navadnimi regali večkratnik skladiščne površine. Cilj: maksimalna skladiščna prostornina na minimalni osnovni površini. Iz tega smo razvili rešitvi za lekarne: GO.compact in GO.direct. Ter rešitve za ravnanje s škatlicami v industrijskem in trgovinskem okolju.

Kombinacija preprostega, kompaktnega skladiščnega sistema s premičnimi regali in najsodobnejše hibridne prijemalne tehnologije, ki sesa in prijema, zagotavlja varno uskladiščenje in izskladiščenje škatlic.

To je učinkovitost.

Preprosto

Vsaka škatlica leži posamezno na polici. Zaradi neposrednega dostopa je treba škatlice premakniti samo enkrat za uskladiščenje in enkrat za izskladiščenje. To zmanjša zahtevnost, ne poškoduje škatlic in zniža porabo energije.

Kompaktno

Za skladiščenje škatlic skrbi avtomat. Zakaj bi torej vzdrževalni in zasilni hodniki, do katerih se redko dostopa, zasedali skladiščno površino? Premaknili smo jih navzven, da lahko notranjost sprejme več blaga, ki je skladiščeno kompaktno in hkrati vedno dostopno.

Skladiščenje

Z ergonomskim modulom v avtomat uskladiščite do 350 škatlic na uro. Škatlica za izskladiščenje po notranjem transportnem traku potrebuje od sedem do petnajst sekund. Povezavo z oficino lahko vzpostavimo po vaših zahtevah: s transportno tehniko, žlebovi ali cevno zračno pošto.