jumpToMain

Proizvodni obrat

Po meri in ročno izdelano

V našem proizvodnem obratu naši izkušeni strokovnjaki s strastjo in natančnostjo ročno izdelajo vsak sestavni del skladiščnega sistema GOLLMANN za vašo lekarno. Večstopenjski procesi testiranja zagotavljajo odlično kakovost izvedbe, ki prepriča naše stranke.

Izdelava okvirja

Iz sodobnih lahkih aluminijastih profilov izdelamo stabilen okvir za vaš komisionirni sistem. To poskrbi za majhno težo na površino in omogoča postavitve tudi na mestih z omejitvijo obremenitve na stropu/tleh.

Izdelava omar

Od jeklenega koluta do končno izdelane omare. Vsak skladiščni sistem pri podjetju GOLLMANN nastaja po številnih posameznih korakih in se montira ročno.

Izdelava stikalnih omar

Brez njih sploh nič ne deluje. Računalniško podprte stikalne omare so »možgani« vsakega sistema GOLLMANN. Vsak sestavni del v skladu z individualnimi zahtevami ročno opremimo s kabli. Zahvaljujoč najsodobnejšim delovnim procesom tukaj nikoli ne izgubimo pregleda. S končnim preizkušanjem na naših testnih postajah preverimo brezhibno delovanje.

Izdelava prijemal

Najboljše prijemalno orodje je človeška roka – drugo najboljše pa prijemalo sistema GOLLMANN. Tukaj je potrebna absolutna natančnost – od sestavljanja do končnega finega nastavljanja.

Izdelava portalov

Sistem GOLLMANN je veliko v gibanju: v njem se kar naprej nekaj premika. Naši sodelavci pri izdelavi portalov že v fazi proizvodnje zagotovijo, da vse gladko teče.

Obdelava lesa

V našem centru za obdelavo lesa na podlagi konstrukcijskih podatkov natančno ustrezno izdelamo zunanjo oblogo vašega sistema GOLLMANN. Izkušeni upravljalci strojev tukaj nadzirajo vsak delovni korak ter zagotavljajo visoko izvedbeno kakovost. Z več kot 200 barvami in dekorji vam pri individualnem oblikovanju vašega sistema GOLLMANN nudimo izbiro, ki ji v tej panogi ni para!

Izdelava modulov

Več kot 90 % naših strank se odloči za popolnoma avtomatizirani modul za hitro skladiščenje. Naši izkušeni strokovnjaki to priljubljeno opcijo izdelajo po meri prilagojeno zadevni širini sistema in pred odpremo preverijo njeno brezhibno delovanje.