jumpToMain

custom-made automation

Individualno zasnovan robotiziran sistem
za lekarne

Izvedite več
Spoznajte nas

O podjetju GOLLMANN

Obstoj in uspeh podjetja GOLLMANN temeljita predvsem na zavzetosti, sposobnostih in osebnostih ljudi, ki tukaj delajo.

Več o podjetju

Proizvodnja

Kot vrhunski proizvajalec ustvarjamo za svoje stranke in skupaj z njimi individualne dolgoročne rešitve, ki so izjemno zanesljive in uporabne.

Več o proizvodnji

Načrtovanje, razvoj, servis

Naša strast je razvijanje in izdelovanje inovativnih, po meri narejenih ter najučinkovitejših avtomatizacijskih rešitev za lekarne in bolnišnice.

Izvedite več
Kateri sistem GOLLMANN vam ustreza?

Sistem GOLLMANN je tako individualen kot vi in vaša lekarna: sami lahko izbirate višino, dolžino, širino, število embalaž (najsi jih bo 3.000 ali 15.000), ali naj bo prosto stoječ ali predelan na treh straneh, bel ali roza ... Odkrijte neskončne možnosti in nastavite svoj osebni komisionirni sistem.

Nastavi
Kaj pravijo naše stranke
»Skladiščenje blaga je bilo s predali občutno bolj potratno in časovno zamudno. Z našim sistemom GOLLMANN se poskenirajo vse embalaže in shranijo vse relevantne informacije. To zmanjša količino dela in nam zagotovi boljši pregled nad zalogo ter datumi uporabnosti. Poleg tega je komisionirni sistem zelo kompakten in se s svojo leseno oblogo lepo poda k notranji opremi lekarne. Ena od prednosti je tudi ta, da predaja zdravil strankam poteka občutno mirneje, saj so bila za vse štiri pulte narejena ločena izdajna mesta.«


lekarnar dr. med. Markus Jansen

»Samo sistem GOLLMANN obstaja v tako veliko različnih variantah. Zato smo lahko povsem enostavno, z le nekaj predelave, avtomatizirali mojo lekarno.«


lekarnar Peter Seemann

Iščete najboljši komisionirni sistem za svojo lekarno?

Veselimo se stika z vami in vam bomo z veseljem svetovali glede izjemnih zmogljivostnih značilnosti komisionirnega sistema Gollmann ter raznolikih možnosti namestitve v vaši lekarni.

Stopite v stik z nami