jumpToMain

Načrtovanje, razvoj in servis

Naša skrb

Začetna stran Družba Načrtovanje, razvoj & storitve

Poleg proizvodnje sistema GOLLMANN v našem podjetju še številni drugi oddelki in procesi zagotavljajo brezhiben potek projektov ter izredno zadovoljstvo strank.

Razvoj izdelkov

Mirovanje pomeni nazadovanje – zato si nenehno prizadevamo za izboljšave. Pri podjetju GOLLMANN meddisciplinarne ekipe delajo na stalni optimizaciji in nadaljnjem razvoju naših izdelkov in procesov.

Načrtovanje izvedbe

Na podlagi vaših zahtev naši strokovnjaki za načrtovanje izdelajo prve predloge za optimalno izvedbo v tlorisu vaših prostorov – z veseljem tudi v tesnem sodelovanju z vašimi arhitekti ali graditelji trgovine.

Konstruiranje

S pomočjo najsodobnejših 3D-programov naši projektanti razvijejo sistem GOLLMANN po VAŠI meri. Od najmanjšega vijaka pa vse do zunanje obloge: tukaj se za sledečo izdelavo natančno opredeli vsak sestavni del.

Razvoj programske opreme

Interni razvoj programske opreme v našem podjetju zagotavlja, da sistem GOLLMANN nikoli ne izgubi pregleda ter omogoča uporabnikom prijazno upravljanje.

Vodenje projektov

Ob vašem naročilu vam dodelimo projektnega vodjo, ki vas vodi skozi celoten projekt in vam kot kompetentna kontaktna oseba vseskozi stoji ob strani.

Logistika

Brez nje sploh nič ne teče. Naši zavzeti strokovnjaki za logistiko poskrbijo, da vaš sistem GOLLMANN pravočasno in nepoškodovano prispe na gradbišče. Najsi bo to center mesta, kamor dostop z avtomobilom ni možen, otok na odprtem morju ali redko poseljeno območje v notranjosti Avstralije – vedno najdemo pot.

Podpora 24/7

Vprašajte naše stranke! Naša servisna služba vas tudi med tekočim poslovanjem nikoli ne pusti na cedilu. Naši prijazni in kompetentni sodelavci so za vas dosegljivi 24 ur na dan, in to vseh 365 dni v letu.

Naj poudarimo: Vašega klica ne sprejme kar kateri koli klicni center, temveč strokovnjaki v našem podjetju. Z diagnozo na daljavo in vzdrževanjem na daljavo rešimo težave v nekaj minutah.

Servis

Naši servisni tehniki ne pridejo hitro do vas samo za redno vzdrževanje vašega sistema GOLLMANN, temveč tudi za nujne primere. To omogoča dobra pokritost z našo mrežo servisnih točk.

Usposabljanje in nadaljnje izobraževanje

V svojem izobraževalnem centru centralno usposabljamo servisne tehnike iz vse Evrope in skrbimo za stalen prenos znanja prek vseh oddelkov.

Izobraževanja

Takoj po zagonu naši kvalificirani vodje izobraževanja usposabljajo vaše sodelavce za upravljanje sistema GOLLMANN in pri prvih stadijih obratovanja ostajajo na lokaciji kot kontaktne osebe. Poleg tega je naš razstavni prostor v kraju Halle vseskozi na voljo za naknadna izobraževanja in srečanja uporabnikov.

Potek projekta

1

Svetovanje

Naši strokovnjaki vam nezavezujoče svetujejo o raznolikih možnostih sistema GOLLMANN v vaši lekarni.

2

Načrtovanje

Na podlagi vaših želja in zahtev razvijemo različne možnosti izvedbe – z veseljem tudi v tesnem sodelovanju z vašimi arhitekti ali graditelji. Zaradi edinstvene zmožnosti prilagoditve sistema GOLLMANN se lahko veliko projektov realizira brez velikih predelav.

3

Izvedba

Vaš osebni projektni vodja za sistem GOLLMANN prevzame izvedbo in vas rutinirano spremlja skoznjo.

4

Izobraževanje

Takoj po namestitvi sistema GOLLMANN ste skupaj s svojimi sodelavci deležni obsežnega usposabljanja za ravnanje s komisionirnim sistemom, katerega izvedejo naši kompetentni sodelavci za izobraževanje. Tudi v prvih dneh po usposabljanju vas spremljamo na lokaciji in smo vam na voljo kot kontaktne osebe.

»Tudi po namestitvi vam stojimo ob strani ter z rednim vzdrževanjem in svojim zelo hvaljenim servisom skrbimo za to, da vam je vaš sistem GOLLMANN trajno in zanesljivo v pomoč.«
Timon Hočevar

Sales Director Slovenia

Tako enostavno gre to!

Oglasite se pri nas – mi poskrbimo za vse ostalo.

Stopite v stik z nami