jumpToMain

Sistem GOLLMANN

Avtomatizacija po meri: Vse prej kot standardno

Princip Gollmann

Po čem se razlikujemo

Poleg svoje individualne zasnove se komisionirni sistem GOLLMANN od drugih razlikuje predvsem po svoji neprekosljivi prostorski produktivnosti. To pomeni maksimalno skladiščno površino na minimalnem prostoru. To sistem GOLLMANN dosega predvsem zaradi svoje patentirane tehnike rolo omar. Pri tem se posamezni regali premikajo po tirnih progah in se tako prostorsko varčno vozijo skupaj. Namesto togega obratovalnega prostora za prijemalo se to pojavi samo tam, kjer se ga trenutno potrebuje.

Fleksibilnost & Individualnost

Zahvaljujoč svoji modularni zasnovi komisionirni sistem GOLLMANN nudi stopnjo individualizacije, ki je edinstvena v panogi in ne pušča skoraj nobenih odprtih želja. Visoko, plosko, široko, ozko, dolgo ali kratko. Prosto stoječe, dvostransko ali tristransko ograjeno.
Pritličje, nadstropje ali klet. Za vsako namestitev imamo ustrezno rešitev. To omogoča naša proizvodnja. Vsak sistem GOLLMANN je individualno načrtovan, oblikovan in ročno izdelan po meri.
Za zunanjo oblogo lahko izbirate tudi med več kot 200 barvami in dekorji, tako da bo vaš sistem GOLLMANN resnično edinstven.

Edinstveno učinkovit

S svojimi notranjimi vrednostmi komisionirni sistem GOLLMANN dosega svojo resnično prednost: neprimerljivo prostorsko produktivnost. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji rolo omar lahko sistem GOLLMANN uskladišči do 50 % več izdelkov kot običajni skladiščni sistemi na enaki površini. Posledično to pomeni, da za sistem GOLLMANN potrebujete približno 30 % manj prostora! Velik prihranek prostora, ki ga lahko zagotovo dobro izkoristite za druge stvari.

Z dolgo življenjsko dobo, zanesljiv & z obetavno prihodnostjo

Ne veste, kaj vas čaka v prihodnosti? Ni problema! S sistemom GOLLMANN se odločite za dolgoročno rešitev z obetavno prihodnostjo, ki vam bo zanesljivo pomagala pri vsakodnevnem delu v lekarni. Zahvaljujoč modularni zasnovi je mogoče sistem GOLLMANN razširiti na številnih področjih. Na primer, omare je mogoče naknadno opremiti tako, da lahko v prihodnosti zadostijo morebitnim povečanim potrebam po zmogljivosti. Tudi številne naše izbirne module, kot je na primer popolnoma avtomatizirano skladiščenje, je mogoče enostavno naknadno vgraditi v komisionirni sistem. To je dobra novica. Navsezadnje se odločate za naslednjih 20 let – tako dolgo vam bo sistem GOLLMANN v pomoč. Najmanj tako dolgo.
Izvedbe

Z možnostjo predelave na dveh straneh in s hitrim ročnim skladiščenjem ali popolnoma avtomatiziranim skladiščenjem

Z možnostjo predelave na treh straneh in s hitrim ročnim skladiščenjem ali popolnoma avtomatiziranim skladiščenjem

Konfigurirajte svoj sistem GOLLMANN

Barve igrajo veliko vlogo v našem življenju. Lahko sprožajo razpoloženja in čustva. Uporaba barve vam omogoča, da svojo lekarno individualno oblikujete in ji tako podelite oseben značaj. Med številnimi barvami, furnirji in različicami modelov lahko izberete svoje najljubše ter tako ustvarite vzdušje dobrega počutja pri svojih strankah, svoji ekipi in seveda pri sebi.

Konfiguriraj
Osnovna oprema

Hitro ročno skladiščenje

Sprednjestranski modul za hitro skladiščenje z več kot 100 predalčniki omogoča neprekinjeno skladiščenje do 350 embalaž/uro. Izdelki so takoj po skladiščenju razpoložljivi za izdajo.

Varnost podatkov z računalnikom na dotik

Zelo dobro zaščiten računalnik, najnovejši operacijski sistem, najnovejša različica GELON, 90-minutna UPS zaščita.

Tri izdaje zaledne pisarne

Tri serijske izdaje zaledne pisarne v ozadju podpirajo delo vaših sodelavcev.

Poljubno namestljiva izdajna mesta

Zaviti žlebovi, transportni trakovi, dvigala, ... Vse na enem mestu. Posebej razvito za uporabo v lekarnah.

dodatni moduli
Popolnoma avtomatizirano skladiščenje
Zaznavanje roka uporabnosti s kamero
Modul za hitro izskladiščevanje
Dvojno prijemalo
Virtualen vizualni izbor
Individualno zasnovani omarni nastavki
Hladilni modul
Klimatska naprava
Transportna tehnika
Modul RAPID

Sistem GOLLMANN za mesta z veliko prometa, npr. v bolnišnicah.

Izvedite več