jumpToMain

Modul RAPID

Do 2.000 izskladiščenj na uro

Hitro. Hitreje. Rapid.

Naša rešitev za mesta z veliko prometa, kot so npr. bolnišnične lekarne.

Popolnoma avtomatski visokofrekvenčni modul RAPID predstavlja odlično dopolnitev avtomatiziranega skladiščenja in izdaje zdravil, po katerih je veliko povpraševanja. Zaradi izjemno velike hitrosti izskladiščevanja je možno zmogljivost in učinkovitost komisionirnega sistema GOLLMANN še povečati. Opremljanje z modulom RAPID poteka prek popolnoma avtomatiziranega skladiščnega terminala ali ročnega hitrega skladiščenja. Seveda pa sistem GOLLMANN omogoča revolucionarno prepoznavanje datuma uporabnosti v realnem času za securPharm in natisnjene podatke o uporabnosti. Zdravila se pripravijo v samo nekaj sekundah in na izdajno mesto (do 2.000 embalaž/h pri sistemih z dvojnim prijemalom) pridejo na višinsko premičnem dvosmernem zbirnem transportnem traku (izskladiščevalni sistem Ultra Multipick).

Predaja zdravil poteka s sistemskega prijemala na popolnoma avtomatizirani skladiščni portal modula RAPID.
Zdravila po prejemu zahteve zdrsnejo na dvosmerni zbirni transportni trak – izskladiščevalni sistem Ultra Multipick.
Po višinsko premičnem dvosmernem zbirnem transportnem traku zdravila prispejo do priključene transportne tehnike ali neposredno na izdajno mesto.
Natančno komisioniranje se lahko izvaja v zbirnih zabojih s priključenim sistemom kotalne proge.
RAPID kot samostoječa različica

Modul Rapid dobite tudi kot samostoječo različico. O prednostih in namenih uporabe vam z veseljem svetujemo v osebnem pogovoru.

Stopite v stik
Sistem GOLLMANN

Individualna zasnova neprekosljiva prostorska produktivnost, patentirana tehnika rolo omar – to in še veliko več odlikuje naš komisionirni sistem.

Izvedite več