jumpToMain

O podjetju Gollmann

Srednje veliko · Lastniško vodeno · Osebno

Začetna stran Družba O podjetju Gollmann

V podjetju GOLLMANN od leta 2006 razvijamo in proizvajamo avtomatizirane rešitve po meri za lekarne in bolnišnice. Zakaj po meri? Ker nobena lekarna ni enaka drugi in namestitev »standardne rešitve« pogosto zahteva kompromise – v najslabšem primeru obsežne predelave v vaši lekarni s povišanimi stroški ali na koncu neoptimalno izkoriščenim prostorom.


Naše prepričanje pa je: Komisionirni sistem se mora prilagoditi lekarni in ne obratno. Naš cilj je ustvariti idealno rešitev, ki najbolje izpolnjuje potrebe naših strank glede prostora, učinkovitosti, zmogljivosti in celo sloga. Maksimalna fleksibilnost in individualnost na osnovi najinovativnejše tehnike v najvišji izvedbeni kakovosti – zanesljivo, z dolgo življenjsko dobo in obetavno prihodnostjo – to je naš nivo in po tem nas lahko presojate. Več kot 2.500 zadovoljnih strank na 3 celinah potrjuje naš uspeh.

Po meri in ročno izdelano – to pomeni naša trditev »avtomatizacija po meri«. Veselimo se vašega zanimanja, zato vam ne želimo posredovati le vseh pomembnih informacij o svojih izdelkih, temveč tudi omogočiti vpogled v našo sodobno proizvodnjo, da bi nas lahko bolje spoznali. Zagotovite si oseben vtis in nas obiščite v kraju Halle (Saale) v Nemčiji. Med skupnim obhodom proizvodnega obrata boste videli, kako nastaja sistem GOLLMANN. V našem razstavnem prostoru boste poleg tega dobili obsežen pregled nad tem, kakšne različne izvedbe in opcije so možne.

V imenu celotne ekipe podjetja GOLLMANN vas prisrčno pozdravljam, vaš

Daniel Gollmann

Podjetje Gollmann v številkah
Ustanovljeno leta 2006
Ustanovitelj dipl. inž. Daniel Gollmann (gl. izvrš. dir.)
dr. ekon. Iwan Zwick
Št. zaposlenih 400
Lokacija Halle (Saale), Nemčija
Št. nameščenih sistemov 2.500
Proizvodna površina 13.000 m2
Proizvodni obrat

Izvedite več o naši proizvodnji v kraju Halle an der Saale

Tukaj pridete do našega proizvodnega obrata
Izjava o poslanstvu

Kaj zastopamo in kaj nam je pomembno.

  • Naša strast je razvijanje in izdelovanje inovativnih, po meri narejenih ter najučinkovitejših avtomatizacijskih rešitev za lekarne in bolnišnice.
  • Kot vrhunski proizvajalec za svoje stranke in skupaj z njimi ustvarjamo individualne dolgotrajne rešitve, ki so izjemno zanesljive in uporabne.
  • Več kot 80 % naše proizvodnje poteka v kraju Halle an der Saale, delujemo pa v veliki meri neodvisno od globalnih dobavnih verig, zagotavljamo visoko kakovost izvedbe in skrbimo za okolje.
  • Naši sodelavci so strokovnjaki iz več kot 30 držav, ki vsak dan z veseljem dajejo najboljše od sebe, da se vrhunska avtomatizacija lahko realizira.
  • Kot lastniško vodeno podjetje delujemo neodvisno od prihodkovno pogojenih koncernskih struktur in tako lahko vseskozi zagotavljamo izjemno razmerje med ceno in storitvijo.
  • S strankami v več kot 25 državah na 3 celinah ter sedežem proizvodnje v kraju Halle združujemo globalno vrhunski nivo z osebnim stikom in upoštevanjem želja.
Odgovornost podjetja

Izvedite več o naši odgovornosti do okolja in narave

To me zanima